Valborgs !

helå där. lisa sitter justnu och gör sig klar men jag är redan klar så jag passar på att slänga in ett inlägg här innan vi ska bege oss mot sandra & tobbes place för mat osv! tidigare idag följde pappa med ut när jag körde penny, haha! det har då iallafall slutat snöa nu vilket är super bra. När vi ätit blir det stan och andra trevligheter, ta det lugnt ikväll nu allihopa puss!

Död åt vädret,

justnu gör jag ingenting mer än att jag är med vovven som jämt ska vara så social med mig när jag inte är med någon. tidigare idag hade jag tänkt fara till stan och sola men jag orkade inte. jag tror vi ska börja dra oss till btk vid 3 tiden, blir nog bra men jag hoppas de inte snöar eller nå liknande när jag ska ut med hästen:( sen hoppas jag även på att det hunnit sluta snöa/regna eller vad de nu gör innan ikväll!

resultatet från färgningen!
utväxten borta!

That´s it!

hallå där, dom flesta är säkert på skolan/praktiken/jobbet justnu;) men inte jag för vi är lediga! vaknade för ett tag sen och kollade telefonen det första jag gjorde, hade fått ett sms om snö så jag kollade ut genom fönstret och rätt som det var så snöa de.. på valborgs? jävla skit, hoppas de slutat innan kvällen! tänkte gå ner och fika någonting nu sen göra mig klar och roa mig tills jag drar till burträsk och tar in privathästarna och sen ska även penny motioneras, ha en bra dag puss♥

geme :W

JIHAHAH

yeye, då hade man färgat håret nu då men har ju inga batterier till kameran så kan ju inte visa. kanske blev brunt?`svart? rött? blondare? ja kan ju helt enkelt ha blivit hur som hellst:O? imorgon är vi då iallafall lediga, för jävla skönt! sovmorgon då sen drar jag till btk för att motionera hästen och göra mig klar. Blir middag hos sandra & tobbe i btk sen drar vi oss till staan. ska gå och tvätta bort sminket nu iallafall innan någon hinner före mig in på toan puss!

vet att ni sett den här bilder mkt men jag är verkligen sugen!

It´s playing on repeat,

Hejsan hoppsan tralalalala när julen kommer ska varenda unge vara gla, nej nej som tur är så är ju sommaren på g! kom nästan nyss hem till moröbackeee. Vi for ju som sagt från skolan vid 1 tiden och innan de tog jag in penny och pussade lite på henne innan vi skulle fara. I bussen vi hade till stan flög man jävlart upp i luften i guppen och jag skojar inte! kom iallafall fram till stan vid 13.20 typ och då gick jag omkring med Sara och med mig hem fick jag en tshirt, alltid äre nånting. Sen när Sara skulle dra så ringde jag pappa så han kom och hämtade mig och vi for upp till maxi så kom därifrån nyss. Ska intill stan om 1-2timmar igen för att gå till huvudsaken som sagt. Men nu ska jag vara social med hunden för det verkar som det är det han vill puss,
 
haha kul tänkte ta en ny bild som jag tänkte jag kunde bjussa på eftersom jag alltid bjud på gamm bilder.
meeen, då är det slut batteri i kameran och hittar inga nya heller! sry.

Chalalala

Sitter justnu på skolan och försöker jobba flitigt med uppdraget vi håller på med, har inte så mycket kvar att göra av de. Alla har typ dragit nu med 12 bussen men vi ska åka med Tage intill stan klockan 1, så de är nice. Klockan 5 idag ska jag till huvudsaken för att få hjälp med att hitta rätt hårfärg till att färga håret. Hela håret eller bara utväxten? får ni väl se sen;) nej men nu ska jag sluta babbla här och fortsätta med uppdraget så man får det mesta klart, ha de bra! ♥


Your smile...

och så var det dags igen för mig att visa att jag faktiskt fortfarande lever! har inte suttit någonting vid datorn idag därför bloggen stått stilla också. dagen började ju som sagt med sovmorgon och det var nice! skolan gick fin fint, och efter skolan for jag ut en sväng med penny tillsammans med linnea g och hennes poa! hon hade även varit snäll och mockat åt mig imorse till och med:D när vi var klara i stallet for vi till argus och fixade där så där har jag tillbringat kvällen alltså, var faktiskt trevligt:)! efter argus stannade jag och linneorna kvar för att se en hästfilm så kom därifrån typ nyss. nu ska jag gå ner och hämta lite från frysen som jag måste äta imorgon till frukost eftersom jag varit lat/inte haft tid att handla(aa) efter det ska jag nog börja tänka på sängen! puss. 

möhöhö måste fixa mer bilder.

One day..

hejdär, tänkte slänga in ett sista inlägg för idag även om jag inte har något att skriva om hahah boring. ligger iallafall justnu i sängen och tänkte se om jag hittar någon bra film att se och kanske somna till den å? är så hiiiimla trött. ett plus för mig är ju att jag har sovmorgon imorgon för Linnea G ska ta ut penny för jag tog in papito och marron igår(a) sovmorgon, känns bra med andra ord! nej men nu ska jag inte tråka ut er mer utan jag ska leta efter ngn vettig film att se puss!



börjar närma sig denna plutts födelsedag snart, så grattis i förskott<3!

Your eyes...

dags för lite uppdatering tycker jag själv, fast de kanske ni också gör? idag har vi varit till travet, red monté på banan och det var jättejätte kul:D fast kändes i benen, men ändå ju! efter skolan for jag ut och körde pb, fin som vanligt! kom iallafall nästan nyss hem, tog bussen till och från skolan idag för mamma snacka om att de skulle snöa men gjorde det de? neee! så drygt att vänta på bussar alltså.... men nu tänkte jag faktiskt starta en tvättmaskin, gu vad duktig jag är alltså. ne men tänkte iallafall göra det, sen fara till skolan en sväng för att hämta väskan som jag glömde när jag väl behöver den. puss!

GALET, sliten.
hade int sovit på hela natten, så ursäkta bilden och att ja ha bildbrist!

I like,

helå, nu har jag varit duktig om jag får säga det själv. har dammsugat, diskat, tvättat, hängt in alla kläderna, stökat undan lite saker, hade seriöst rivit ut hela garderoben nästan.. men nu är allt på plats! känns roligt att se hur besökarna ökar, så hej på er:D efter skolan blev det iallafall bus med min lilla penny, de gillade hon vill ja lova. men nu måst jag gå ner till källaren och kolla ifall tvätten är klar vilket jag tror, puss!

sweetie<3
sry mobilkamera.

@ skolan

hejhej, är på skolan nu men vi har rast. håller på med det nya uppdraget vi påbörjade idag och det är "att äga häst" så de är som chill iallafall nu. har sjukt ont i huvudet kanske för jag int sovit, känner att jag skulle somna på direkten ifall jag la mig. ser att det bara rasat in kommentarer nu, kulit kulit! svarar på dom senare när jag har tid:) ska fortsätta med arbetet nu puss!

bby plutt.

05.01

morsningkorsning, jag antar att alla mina läsare ligger och sover justnu men jag uppdaterar ändå. har just blivit sminkad av lisa hah, nu spelar hon gh men mina ögon är för trötta för att kunna koncentrera sig på de. om ungefär 1timme ska jag egentligen vakna så det är som inte värt att gå i säng inatt då för isåfall kommer jag aldrig kunna stiga upp. men nu ska vi roa oss, måste till stallet 7 iallafall. puss!

Right or wrong?

nemen ser man på!! jag fick igång internet igen, och har bankat in lite vett i lisas skalle. internet dog iallafall utan anledning för 3timmar sen så brydde mig inte så mkt mer tills nu när jag började klicka runt och lyckades få igång de:D  lisen följde iallafall med hit till btk för att nörda gh med mig(H) imorgon är det skola och stallvecka är de då inte heller.. nu väntas uppdraget "att äga" i 2veckor, fy så drygt.

skulle typ seriöst va gott^:W

Slutkörd,

helå, skit fint väder ute idag och gårkvällen var trevlig som vanligt! nu sitter jag här helt slut i kroppen och ska snart dra till maxi för att handla sen blir det en maxikorv också. senare idag blir det väl att ta det lugnt och sen ta 21.10 bussen till btk. puss.

White trash beatiful

hallå där, då har man äntligen kommit hem igen. For till stan en sväng hela familjen för ovanlighetens skull! vi skulle iallafall se om vi hittade nå skor och jeans till matte eftersom jag hela tiden klagar på hans kläder som mamma köper.. blev så vi hittade det iallafall. efter stan for vi till farbror roger som fyllt år så nu är jag mätt efter allt fika. ikväll blir det då att vara med lisa mer än så vet jag inte men det blir trevligt:D skulle egentligen färgat håret idag men när vi gick till huvudsaken verkade de som alla frisörerna hade lunch och hon som var kvar kändes som så osäker.. så ska dit på rådgivning torsdag tydligen haha. men nu kommer hunden så ska pussa lite på han herå

hittade typ ingen bild på lucas på den här datorn. så dehär är då bättre än inge alls;)

Lalalala...

så nu sitter jag här framför datorn själv och kollar på kläder åt Matte bara för att. Vi skjussade just hem lisa och hämtade matte. Ikväll har då bara jag och lisa tagit det lugnt, blev mjukglass från frasses sen gick vi till mig och har bara chillat genom dessa timmar. tänkte göra en tidig kväll så ska alldelens snart gå och lägga mig för jag är så himla trött, inte fått mycket sömn dom senaste nätterna om vi säger så.

första bilden jag såg.

@stan

känns riktigt härligt ändå att vara hemma i stan nu. idag hade vi hoppning på ridningen, vi hoppade bana och jag hade urchin han är fan söt(aa) sen när vi kom tillbaka till btk for jag och hämtade lisa sen for vi ut och körde pb och efter det for vi till lägenheten igen så då packade jag. förresten så döptes lilla axel idag (min systers son) 12.00 skulle varit trevligt att fara på dopet men fick inte veta det förän igår så var bara pappa som hade tid. påtal om pappa så tror jag han börjat skämma bort sig själv litegran blandannat för att han ha tydligen köpt en ny mobil, fast vänta nu fick jag värsta idén:D! då tar ju jag hans gamla igen också!!(Y) men nu ska jag gå och duscha puss!

lisa gillar att sitta på stenar och äta blåbär!
hittade knappt bilderna på min stationära:S

Jag tar den!

hahah lisa är bara för lätt att skrämma alltså och de gilla ja;D hon har tydligen tänkt ge igen men... justnu håller vi iallafall på att tvätta och de går bra(a) mer än så gör vi faktikst inte och jag har ingenaning om vad vi ska hitta på idag heller.. imorgon är de då fredag så då blir det stan, punkt slut!

lisa tyck hon själv är lik en räka där:O?

Yeee

helååå, då har man kommit hem från skolan nudå! har haft stall idag och de var några 95or som kom för att kolla på hästutbildningen idag så var precis som i tisdags alltså att yvve och vickan red monté sen körde typ resten så dom fick åka med, jag körde vindo(a) efter skolan skjussade jag vickan till bussen annars skulle hon inte hunnit och ja väntade med henne tills hennes buss kom också. ingenting speciellt händer justnu, lisa ligger i soffan och jag sitter i sängen. jag är jätte hungrig så ska försöka få lisa att följa mig till konsum och köpa något. Senare idag blir det iallafall att fara ut och köra penny en sväng:)

02.30

hallå där, tänkte passa på att uppdatera nu medans lisa tvättar bort sminket som jag ska göra efteråt. Vi kom typ nyss tillbaka från macken, jag kom på att jag var tvungen att tanka så ringde mamma så hon satt in mer pengar på mitt kort. känns som de var 100år sen jag uppdatera men ja vet int, ja kanske gjorde de igår? skoldagen idag har då varit dryg som alla onsdagar (kärnämnesdag) men imorgon är det stalldag igen! ikväll har jag och lisa varit ute lite överallt och var även förbi sandra, tobbe & marcus en sväng, trevligt! antar att jag inte har så mkt mer att skriva faktiskt, nu tog de stopp kan vara för att jag är så himla trött nu också! fast justja kan ju meddela att lisa har varit väldigt duktig och städat hos mig idag när jag var på skolan:D SOV GOTT NU!


Wiie

helåå, nu är jag faktiskt trött men orkar ändå inte gå i säng:s lisa kom då hit tidigare idag och hon ha provat köra moppee, gick ju som bra när hon väl kom på hur man skulle göra;) sen har vi även hunnit varit ut med pb en sväng bara och suttit ute i solen:) imorgon är det vanlig skoldag och jag orkar seriöst inte.. vill ha sommarlov nu:( men nu ska jag tvätta bort sminket bara jag orkar stiga upp ur sängen..

bildbrist men ja är ju så snäll så jag bjuder på dom här..

Lisa! det_blir_av

alltså att ha ont i ryggen är fan en plåga.... men kändes bättre när jag kom på att jag hade en 2liters cola i kylen(Y) men skulle ändå sitta fint med massage:/
ett till pluss är då att lisa kommer hit till btk punkt slut!:D

Fett sooft

hallå där kött & blåbär. solen skiner, tacos idag på skolan men de härligaste av allt var nog att vi fick sluta 12:D alltså så har vi haft stall idag i bara 2timmar och vi har ändå hunnit gjort de vi skulle idag med niorna som kom för att kolla på hästlinjen och allt de där. jag körde vindo och de gick bra, hon som åkte med mig höll på med ponnytrav så jag slapp förklara hur man selade av när de väl skulle göras och de kändes riktigt härligt eftersom jag suger på att förklara saker.. men nu tänkte jag hitta på nått som kan roa mig tills jag ska till stallet igen vid halv 4 typ, så hon får vara ute nu ett tag i solen(Y)
'
vår<3

Let´s have some fun.

hejdär! dagen har varit rätt soft idag för vi har haft stall:D och efter skolan tog jag bussen hem till stan för att göra lite saker och var även med lisa, men innan vi for till mb så gick vi runt lite på stan och jag köpte som vanligt någonting när jag har pengar alltså de känns som ett tvång:s så ett linne fick följa med hem idag även om de inte behövdes.. kom nästan nyss tillbaka till btk iallafall och med hit följde även 2st sånna där mediciner eller vad man nu ska säga? för ansträngningsastman ena ska jag ta morgon och kväll tydligen och den andra bara vid ansträngning, trodde de räckte med en:s justja var även tvungen att köpa en cola så den ska jag he in i kylen nu så den blir kall, puss!!

Natti,

nej nu går jag och lägger mig, eller jag ligger ju redan i sängen men jag menar att jag har tänkt försöka sova nu. har haft fullt upp hela dagen idag och är helt slutkörd på alla sätt, sen behöver jag bara sova också så...
Natti ♥

Söndag,

hej hej hemskt mycke hej! kom alldelens nyss hem till lägenheten igen efter att ha varit till stallet en sväng och gjort lite saker. Linnea var också i stallet så sen när hon skulle cykla hem fick hon lite draghjälp från mig i uppförsbackarna. Imorgon är det skola men det gör inte mig nått för vi har ju stallvecka men hoppas de blir travet imorgon:D har inte så mkt mer att säga så ha en bra söndagskväll;)

hittade en random bild på kameran som min bror säkert har tagit,
är typ från sommaren ksk? har man bildbrist så har man.

Lalala.

och så var vi nästan färdiga med jobbet i stallet den här helgen, har bara kvar att ta in hästarna och ge dom kvällsmaten. imorse när jag skulle köra till stallet låg de snö på marken och isfläckar var det då också men det gick bra, var tvungen att ta de lugnt men. vi blev klara vid 9 i stallet så vi satt oss och prata i väntan på Tage som skulle komma och låsa upp grindarna så vi inte skulle typ köra fast i leran.. men efter 1timme och 15min bestämde vi oss för att prova lervägen för vi orkade int vänta längre och de gick då bra. nu tänkte jag äta någonting för jag är hungrig sen se vad jag ska roa mig med till klockan 3 när vi ska in med hästarna igen, ha de bra puss!

pb våren-08 säkert i april och var typ ingen snö!!!!!

Your breath is my breath,

den här lördagkvällen ser ut att bli en lugn kväll för mig hemma i lägenheten liggandes i sängen med colan & chipsen och glo på film, men de funkar för mig för.... idag har jag jobbat och varit igång hela dagen så jag är ganska slut. har även varit med på en sken tur med pb idag i vagn:o har nyss städat lägenheten, damsugat och sånt men imorgon väntar ännu mer stalljobb. ska se något oth avsnitt nu puss!

bjuder på en väldigt fin bild från halloween-08!

Snabb uppdatering,

åhh de snöar justnu... även om snön typ blir vatten så fort de lagt sig på backen så äre fan drygt! har då iallafall nästan nyss ätit lunch så nu är jag mätt! håller på att se efterlyst så ska fortsätta med de nu puss!

I know where I'll be, Right by your side

orkade inte blogga igår efter att jag varit ut med sandra och tobbe utan jag såg nått oth avsnitt istället sen däcka jag. Väckaren ringde 06.15 imorse så det var bara att stiga upp för att sen dra till stallet och jobba med Anna. Vi var klara 09.00 så sen dess har jag varit hemma nurå, har bara hunnit äta lite, duscha och suttit lite här. Kändes lite jobbigt att jobba och de där för jag kände mig helt stel i alla jävla leder sen moppeturen fram och tillbaka till stan(a) Och inge nice väder är de då inte heller idag, vart är solen?:( men nu måste jag börja försöka torka håret sen ska jag ju tillbaka till stallet också, blir att fara ut en sväng med pb som förövrigt var jätte fin att rida igår:D:D 

äckligt sugen nu alltså!

Wiiiiiie

kom tillbaka till btk för typ 15min sen, ska ut med sandra & tobbe med deras buick om ett tag.
uppdaterar sen, ville bara visa att jag lever;)

Raaaaandom,

hallå där kött och blåbär! kom alldelens nyss hem från stallet igen, var dit och gav hästarna sin kvällsmat och hämtade min cola<3 som jag hade i omklädningsrummet när ja ändå var där så. Idag har vi ju som sagt haft stalldag och de har varit riktigt chill, efter skolan pyssla jag på med penny och for ut med henne:) får se vad jag hittar på ikväll, kanske en tidig kväll? nja är rätt så säker på att de inte blir av.. men ska gå puss;D

Sleep tight

stalldag imorgon(Y) chill chill chill:D
fryser som faaan men nu ska jag sova såå natti!

Yaoo yaoo

spankad i string, spankad i string, se dig omkring tönt du är värd ingenting!
lalalala (8)!
Lisa ligger i soffan och vägrar komma till datorn för ja ska visa henne en sak:( ajaa sånna smällar man får ta när man är med den latisen.. Tog iallafall 12 bussen med yvve idag till stan, lisa mötte upp mig på stan och vi gick till norrhammarskolan och checka läget. när mamma slutade hämtade hon oss där så vi drog till vårdcentralen för jag skulle göra nå typ kolla om jag har ansträngnings astma vilket jag hade. efteråt skjussa pappi oss typ direkt till btk för vi skulle kolla luften i däcken på moppen och allt sånt där. nu har vi varit ute och busat för de var så skönt ute men håller på att tanka hem nå filmer nu som ska ses, puss!

Lisa gillar att äta snö ..
(SKÄMT JU)

Lever i en illusion,

helååå, sitter och gnäller på min bror i telefonen nu för jag vill att han ska ladda ner en låt till mig och Lisa från youtube, har de programet på datorn men kan int med de så smart som ja e! har varit fett chill skoldag idag alltsåå och vädret gjorde de ju bara ännu mer nice! efter skolan for jag ut och körde pb iaf, äckligt lerigt.. har inge mer att skriva förutom att jag varit duktig och diskat, mhöhö.. men puss!

ego pic bara för att jag är så satans smart(Y) elr hure nu var.... ibland?(a)
nej var den bilden som typ dök upp när ja skulle ladda upp en bild så..
oroterad och allt(Y)
men här har ni :S

Nothing for me here,

och så hade man absolut ingenting att göra dåå..... men har då varit ute med sandra,tobbe& robin i buicken som var förövrigt as nice:D! men tillbaka till nutiden.. ja är fett sugen på godis men har inge:( sen så okej nu kommer de låta som ja ha sömn problem hahaha... men ja vet att ja int kommer somna innan typ 2 inatt och är inge trött heller, så vad ska man roa sig med!? ajaa ska faktiskt kolla hur mitt ben ser ut efter sparken ja fick av vindo:D gjorde inge ont men tro de är ett blämärke eller nå för de känns ifall ja tryck där (A) puss.

penii & hennes loverboiii ju!

Kill the voice screamin in my head,

helåå, ska äta nu och jag kom typ alldelens nyss hem och med de vill ja få ut dehär.. att ja bruka seriöst aldrig äta dirr ja kom hem:O, hehehehhe lol, hade inge å skriva seriöst:] men ja är faktiskt riktigt hungrig.. idag har vi iaf haft stalldag, kulit men lerigt(a) Jätte bra väder är de då ute också så ska ta mig en promenad till Sandra & Tobbe sen och joina dom, ska äta nu puss !

är de int dax för en tur igen li ;)

Allt går runt i en cirkel,

Helåå där! då var man tillbaka i burträsk i lägenheten då. gör inte så mkt justnu sitter här i sängen framför datorn och lyssnar på musik och smsar med några men borde egentligen packa upp allting. Har ju redan varit till btk idag en gång och lämnat hästen och typ alla packning så de ligger som innanför dörren bara.. Får väl se när jag lyckas somna ikväll/natt då:o och om jag tar mig upp 6 imorgon bitti, de tror ja faktiskt inte jag kommer göra.. nja har väl ingenting mer att skriva, ska äta nånting nu är skit hungrig sen börja packa upp puss!

bjuder på en gamm bild nu bara för att jag int ha nå bilder seriöst..
men ja ha faktiskt bytt piercing i tungan idag(Y) haha anteckna!

Sooooool idag:D

Igår lovade jag er att jag skulle blogga idag så... here i´m.

Igår hade jag fullt upp vilket jag kommer ha idag också men därför passar jag på att blogga nu, startade datorn enbart för att blogga(a) igår kväll var jag iallafall med Lisa och Sandra, riktigt kul faktiskt! Hade stalljour också så tog in alla hästarna i stallet men de gick bra! Idag far jag och penny tillbaka till btk, undra om hon kommer sakna sin lover Crowns:/;) Ska packa mina egna grejer nu sen fara till stallet och förhoppningsvis hinna rida!? efter de kanske de blir att köra upp pb till btk, vet int? när vi väl är där ska moppen kollas. Sen ska vi hem till skellefteå igen för jag har stalljour ikväll igen:) var de nå mer som skulle göras? ingenaning men de är de säkert.. men vi hörs senare ikväll puss!

pb pussas ju bara med Crowns numera :/

heh

Sry för ja int uppdaterat ngt idag men har int suttit speciellt mkt vid datorn. Nu är blogg.se konstigt också så ha ingen aning ifall de här blir publicerat men har iallafall just gjort mig klar för att kunna dejta kudden, skriver imorgon puss!

Helåååå där!

nytt besöksrekord, vilket är kulit och jag som inte har uppdaterat någonting idag, minus på mig..

inatt sov ju lisa hos mig så vi roade oss ända tills 05.00 då vi slocknade. Vaknade vid 11 konstigt nog.. men då var Lisa redan vaken. Pratade och gjorde typ ingenting alls tills vi gick till datorn och roade oss hahah! gick sen och hämtade min telefon som Felicia hade lånat av mig så jag använder den justnu för att kunna lyssna på musik eftersom jag inte gillar headsetet på min samsung(a) gick sen hem igen och fortsatte sitta vid datorn och dryga med lisen. Efter maten drog jag till stallet en sväng och jag säger bara ojojoj så kär min häst är, tur för henne att kärleken tydligen är besvarad då:o mannen i hennes liv är Crowns som står i hagen brevid och mittemot i stallet, säger bara tok brunstig är hon nu som hon alltid blir i bergsby stallet:O hon verka ha sina snyggingar där... men ska gå ner nu puss!

nu byter jag ut touchen(?) mot en kass mobil till och med utan lucka till batteriet......
ne ja bara skämta med er;) ska ju bara ha den för att kunna lyssna på musik!(Y) kommer nog använda den andra samtidigt till annat typ;D


Niiight,

Heh i´m home, lisa ligger i sängen hon ska sova i och jäser eller hure nu var. Blev iallafall så att vi gjorde tacos och åt men jag börjar bli hungrig igen.. efter vi ätit blev de sms roulett eftersom emelie glömde ta med sig sing star elr hur de nu var. fick ett tips om en hemsida när vi körde sms roulett så jag och lisa har både sett seriöst terrorister, gevär och tomtar nu, lovar.. HAHAH fick ett tips, orka int med mig själv ibland och tycker synd om er om ta mig seriös 24/7. lalal.. men nu ska vi gå ner till min andra dator och kolla ifall filmerna vi ladda ner är klara! sleep tight.

Nu drar jag till Miranda, finns på...


mobilen såklart!


KOM IGEN NU IKVÄLL SAIK!!!!

I wanna believe

Helåå blev tydligen lite ändringar på min dag.. jag som hade tänkt sova ut fick ju inte de för då kommer mamma in i mitt rum och börjar prata med mig så jag steg upp då och gjorde mig klar sen drog jag till stallet. kom hem därifrån för ett tag sen, har som bara hunnit duscha sen ja kom hem därifrån så. Nu tänkte jag faktiskt gå en lång prommis med hunden för de var ett bra tag sen nu och efter det börja göra mig klar inför kvällen. ska äta nånting nu puss,

haha wooord, ha suttit och letat ngn bild att lägga in till de här inlägget men hittar absolut ingen så så får de bli en sån här random bild bara för att vi inte har nå batterier hemma som ja kan använda till kameran.......

Hold on!

hejhopp, nu har man sett 2st oth avsnitt och ska nog börja bege sig upp för att göra sig klar till att dejta kudden, låter bra i mina öron! följde med pappi till hamn och såg förlusten mot hv i sudden, riktigt tråkigt.. hatar sudden man bli ju så nervös.. borta match imorgon igen, kan bli tungt. aja imorgon ska då iallafall jag sova ut, sen skjussar mamma mig till stallet innan hon far på jobbet och jag blir nog där tills pappa kommer hem isåfall eller vi får se kanske går hem om jag blir klar fort:s vet inte om jag kommer hinna blogga något imorgon för imorgon väntas blandannat tjejkväll så måste fixa lite grejs innan de och massa sånt! hinner jag inte blogga imorgon på dagen så bloggar jag väl imorgon kväll, ha de bra puss!

finns ingen alls som kan döda mitt humör,
för jag kör på och ler och det är mitt riktiga jag!(Y)

Briiiist på rubriker.....

helåå. idag har man hunnit vara till stallet 2ggr typ direkt efter varann också. första gången for jag dit, mocka och gjorde klart allt sånt och for ut en sväng med pb sen kom mamma och hämtade mig. kom hem sen just när jag bytt om från stallkläder till vanliga kläder för att tvär fara till stan bara för att byta nå jeans så ringer Inger och är påväg till stallet för att sko pb så då var det ju bara att fara dit igen då:) nu har jag just ätit och ska dra med mamma intill stan tvärt för att byta dom där jeansen och sen blir det troligtvis så jag följer med till skelleftehamn och ser hockeyn där! måste gå nu om ja ska hinna isf puss!

lisa håller tydligen på att bygga upp en vänskap mellan henne och pb.
vi får se hur det går men tror hon började bra med att ge pb en morot igår! mer om hur de är mellan dom vet jag ej, fråga lisa!

Shhhhh...

helåå, en ny dag med mig framför datorn då. nejdå, ska faktiskt inte sitta vid datorn så länge till för jag ska till stallet och ge hästarna lunch och när jag ändå är där så ska jag göra klart hos penny och rida ut en sväng:) har just fikat och tagit på mig stallkläderna så jag är väl som klar att fara fast än behöv jag int fara såå. Hunden sitter här bredvid och vill att jag ska klia honom så känner mig typ taskig nu när jag dissar han och sitter här och skriver istället så puss.

nått år sen^

Vi tar allt till en egen nivå

Och så var man själv då, skjussade just hem lisen. Var ju som sagt och klippte luggen men det blev ingen större skillnad, sa till frisören att hon fick klippa som hon ville så det blev snelugg igen. Efter det gick jag och Lisa på stan i någon timme, köpte en ny skinnjacka och la av 2par jeans som mamma kom och köpte när hon slutade, köpte också en butterbulle;) och sen köpte jag och lisa hem kinamat(Y) jag som tänkte spara mina pengar men så var dom borta nog för att mami pejjade ett par av jeansen för jag ska ge henne pengarna för ena paret men ha int hunnit;) men alltså jag blev hungrig nu så ska gå och kolla vad vi har puss!

Neeeeeeew ,

Då var det en ny dag idag då. Jag vaknade redan klockan 09.00 av att mobilen ringde... nu ska jag alldelens snart börja göra mig klar ifall det är så att jag ska klippa mig 11.30 så jag är klar till 10.45 bussen så jag isf hinner dit:) fast jag ska bara klippa luggen och dom ska få klippa den hur dom vill, så vi får se hur dehär slutar(a) aja när jag har klippt mig ska jag gå på stan ett tag sen kommer mammsen och då pejja hon jeans åt mig, ville ha jeans istället för påskägg(aa) ska även försöka hinna med att sola. men nu ringde mammi de är tydligen 10.45 bussen jag måste ta så jag ska göra mig klar nu pussen!

ta mig tillbaka,
såg att de ser ut att va äckel väder ute..

I need ......

hah som vanligt så sitter jag och provocerar när jag inte får som jag vill, vet att dom inte gillar min musik så jag fjantar bara;D är batterier jag är i behov av, men finns de några hemma? nej heheh för matte ha användt upp alla jag köpte, som vanligt.

följde med pappa till hamn för att se saik-hv71 i biosalongen där, blev förlust i sudden.. typiskt. resten av kvällen blir det nog bara så att jag ska vara hemma och ta det lugnt, känns som skönt ändå:)

Lalala.

och vem känner sig bättre nu? om inte jag! huvudvärken och allt har släppt och de känns mycke bättre, hostan har också lugnat ner sig. blev inte så att jag gick in och fikade som jag skrev i förra inlägget utan de sköt jag upp vilket jag är expert på. blir att fika nu och de lovar jag! sen fara till stallet, vi hörs sen!

puttinutti.

Mihihi

helåå, känner mig död död och ännu mer död. vaknade 9:s och jag har fortfarande jävligt ont i huvudet och känner mig typ sjuk.. de var därför jag inte uppdaterade någonting igår kväll för hade samma känsla då så jag gick i säng så fort vi skjutsat hem lisa. idag ska jag nog bara ta det lugnt och förhoppningsvis orka mig ut en sväng med hästen! men ska gå och fika nu, puss

några veckor sen i btk,

Hehuhue

helåå, var ut och skrittade pb igår och det gick jätte bra och det var typ ingen trafik ute heller så:) tjura på ett ställe men tillslut gav hon upp. idag blev jag väckt 09.30 av mammi för hon vill fara så snabbt som möjligt till Norsjö till momme & moffe. Kan inte säga att jag är så sugen på att fara dit just pga. de inte finns något att göra så ska ta med min laptop så jag åtminstone kan se på film, laddade ner några nya igår så:) sen har jag ju alltid mobilen med mig så det är bara att smsa(aa) ska gå och fika nu och sen göra mig helt klar och även fara förbi hästen en sväng för jag ser att det är mulet ute så hon ska få sitt regntäcke på sig:) men då vet ni iaf vart ni har mig idag;) puss.

< <3^

Vädret idag med(Y)

skit bra väder ute, så snön tinar bort ännu mer(Y) vaknade för ett tag sen typ och tänkte städa mitt rum litegran nu sen göra mig klar och gå ut på en lång promenad med hunden. tänkte att jag far ut med pb en sväng lite senare för då kanske dom lugnat ner sig lite med alla skotrarna(aa) men ska gå nu puss,

Done,

helåå, penny skötte sig fin fint idag:D gick ut och gick med henne en sväng. i stallet var hon en aning skrikig eftersom alla andra hästarna stod ute. när jag kom hem blev de såklart duschen och nu sitter jag och väntar på pappa som är hos grannen.. när pappi kommer ska vi beställa pizza och hämta upp lisaa som också ska äta med oss:) får se vad jag och lisa hittar på idag men någonting skare nog bli!
ska gå och leta reda på katten nu, puss

Yee yee,

Helåå, skit fint väder ute ser jag så nu har jag äntligen stigit upp även om jag varit vaken länge men jag ha legat och sett sex and the city filmen:) inatt har jag fått flera hostattacker, hur jobbigt som hellst.. jag brukar seriöst aldrig ha hosta men idag har man de, orka att man ska behöva vara förkyld.. men tänkte göra mig klar nu sen fara till stallet och se hur det är med penny:) tänkte även fara ut och rida en sväng. men nu ska jag äta puss,

De här är inte min dag..

dagen började med en för trött mikaela som i sista minuten steg upp och kastade på sig kläderna och borstade tänderna sen gick ut till bussen men hann bara till bron innan jag satt på backen, var förjävla halt på bron asså.. sen på bussen sitter jag och typ halv sover och ser att jag åkt för långt så jag fick en extra lång promenad helt nyvaken:( seen tror jag att jag klarat mig under dagen, förutom att nu i bergsby stallet klämde jag fingret och har fortfarande ont:( idag gick vi då iallafall halv dag och vi hade stall, har ridit vindo idag. efter skolan for jag ut en sväng med pb sen fixa jag och pappa kom och hämtade mig och pb. jag fick en sallad som jag inte åt ur, gillar dom inte.. när vi kom till stan blev det en tvär sväng till royal innan dom stängde för att köpa en hink. sen for vi till bbyn och penny kände självklart igen sig, pratade med dom som var i stallet och sånt där:) kom hem för kanske 1timme sen därifrån och har nyss ätit, första gången på hela dagen som jag åt då! men ha nästan inte haft tid till de:s ikväll ska jag bara vara hemma och se hockey, duscha och ta det lugnt även om folk har frågat om jag vill hitta på något. är nog bäst att jag stannar inne, inte riktigt min dag helt enkelt, de får bli min ursäkt;)

lucaas vill att ja ska busa me han nu, så avslutar här puss!

RSS 2.0