Blää

helåå, jag som tänkte ta med mig kameran till btk för att kunna lägga upp några nya bilder här på bloggen meen blev det så? nej.. glömde den tydligen. aja längtar inte tills imorgon och nästa dag osvosv.. måste ta 06.40 bussen till skolan varje dag nu, och gå 1km varje morgon fyyyyy död åt de! men men ska väl sova snart då och hoppas på att jag tar mig upp vid 6 tiden:( puss!

Ge mej bara sommar nu..

helå!, håller på att torka håret justnu eller tog en pause för att skriva de här inlägget;) blev så att jag och lisa drog och solade på suntan, och efter det så fort jag kom hem gick jag direkt till duschen! tror det snöar fortfarande också, vilket suger... skulle va fett skönt med sommar nu ju:(, men måst fixa klart håret nu innan jag ska till bussen puss!


Still waiting

helå!, sitter justnu uppe på mitt rum med hunden i knäet och vid min sönder tuktade stationära dator. lyssnar för tillfället bara på musik, men ska börja göra mig klar när jag skrivit klart de här! ska upp till solbacken och fixa lite, sen jobba osv.. vill sola också, så vi får se om det blir så också:) tar nog 21.10 till btk ikväll som vanligt oxå.. men måste göra mig klar nu puss!

Never say never

Helå, är med lisen som typ ligger och halv sover i min soffa. vi har bakat kladdkaka ikv, men hon förstörde den.. hon hedde i mer kakao än vad de skulle va:( sen försökte hon tvinga mig äta massa ur den, bara för att hon ville ha mer.. var tänkt vi skulle till piteå, men blev inte så. var tänkt vi skulle vara med tobbe & sandra men blev int så heller, för vi börja baka(aa) tror jag ska gå i säng när vi skjussat hem lisa, när de nu blir:) aja puss!

Det är vårat lag de!

SÅ GÖR VI NÄR VI KROSSAR LULEÅ!, häääärligt med dom där sköna 3poängen och härligt sällskap av vickan och ante också:D! Höll nollan gjorde vi då också, även om det var 4 mot 6 där ett tag i slutet, luleå skulle verkligen krossa nollan men blev ju int så, UNDERBART! väntar nu på att sandra ska höra av sig så får vi se hur kvällen blir, hon skulle ringa mig så det blir nog bra!
gamm bild från google(aa)

It´s so simple

helåå! har varit till royal nu och köpt handskar för 400spänn för jag har fan inte tänkt frysa händerna av mig längre när jag är ute och kör hästen! ska gå och duscha nu sen äta osv för de blir så att jag följer vickan & ante på hockeyn, dom hade gratis inträde även till mig:] efter det får vi se om det blir piteå med sandra,lisa & tobbe kanske nån fler? eller om vi hittar på något annat? ingenaning om hur det blir än! önskar att jag inte var så duktig på att tappa bort mina usb kablar också, men får bli en gammal bild i de här inlägget då, puss!


Dead memories

godmorgon!, blev väckt för ett tag sen. kom hem igår vid 3 någon gång trorjag ? orkade int starta datorn då för att blogga elr nå utan däcka direkt i sängen, vakna upp, tvätta bort sminket och har sovit tills nu för jag blev väckt. har fett med ont i huvudet, de suger men är smällar man får ta dagen efter. sen har jag glömt laddaren till telefonen i btk, så måste snåla med strömmen för jag ska fan ha hela helgen och eftersom ingen hemma har en samsung laddare så har jag inge annat val. men ska orka mig ner nu och göra mig klar för att sen dra till royal! puss

I keep my secrets safe

helå!, sköönt att vara hemma i lägenheten är fett hungrig! att bara äta lite fil och 2 hårdmackor utan någonting på under hela dagen är inget att leka med ifall man ha fullt upp hela dagen, dessutom så är int ens fil gott men äter de för de går fort eftersom jag alltid ligg och snooza för länge varje morgon:] aja var iaf med på ridningen idag, nöjd över Lola som jag red! sen när vi kom fram till btk for jag ut och körde penny i kylan, ursh va kallt.. nu är jag iaf hemma och ska äta sen packa för pappi kommer och hämtar mig, då blir det staaan:D

Vila i frid.

helå igen. känns lite drygt att blogga justnu för att det inte går att kolla statistiken som jag gör rätt ofta av någon konstig anledning? en vana trorja. aja väntar just nu på att några filmer ska laddas ner klart, men vet inte om jag kommer orka se någon ikväll. sen så pratade jag med mammi för ett tag sen, som har varit på begravningen idag för min fasters man, har som inte riktigt förstått än att han är borta föralltid... känns sjukt att aldrig mer få träffa honom. och faster är ensammen nu. och allting.. men ja aja, ska försöka orka gå ner till källaren nu och hämta nått att äta känns så jobbigt för det är kallt:( men puss!


SKELL

1-3 till skellefte som spela borta mot frölunda ikv! gått 35min av matchen och skell ha redan gjort 3mål, hur härligt:D?

Is this real

helå! just nu pratar jag med lisa som letar efter mat hos henne:P, hade intervall körning idag, körde vindo! & efter skolan for jag ut och körde min pb! sen blev de snack med linnea som också var i stallet sen bussen till konsum med henne:) var fett irriterande när jag skulle gå därifrån för då kände jag bara hur väskan gled, och kändes som jag skulle tappa byxorna oxåå:] men skriver sen kan inte koncentrera mig nu när jag pratar i telefon! pusss
lisa? de där är inte mat!

För kärlek är en gåta,

Helå. ligger justnu i sängen och inte gör något annat än typ musik:) ska nog börja se någon film nu och kanske förhoppningsvis göra en tidig kväll också och somna till den! snart är de helg kom jag på, de taggar vi:D och stall imorgon, blir sooft! men nu, film och hoppas på bättre väder imorgon! puss<3

mirandaas bilder!^

Mat=Lisa

helå. skriver med lisa på msn som började prata om mat så jag blev sugen, men ja ha int ätit middag än så? haha undra om hon sitter och googlar på mat som hon brukar göra när hon är sugen på något;) men jag har märkt att oftast när jag skrivit om lisa i bloggen så har det varit om mat? hahaha.. men hon är faktiskt ingen big mamaa.. täntke lägga in en bild hon skickade och bevisa de;)

så här har ni lisa, hon är alltså ingen 140kg som ni kanske fått för er pga min blogg;)

Shiiiiit

aldrig känt mig så pojkig tidigare som nu när jag provade mina baggy jeans? galet van vid att bara ha tajta antar jag. men ska nog ha dom imorgon pga. en sak efter idrotten förra onsdagen kändes int så jätte skönt att ha stuprörs.. aja ska måla naglarna nu:] puss!

I just can’t walk away

helå!, såg just klart into the blue 2. nu ska jag nog gå ner i källaren och se vad mammi har köpt för mat till mig. har även varit snöstorm idag, GILLAS INTE fyfan ville bara gå i ide.. hästarna fick stå inne idag, men gick ut och gick med pb efter skolan bara för att hon skulle få röra på sig:) sen så vare tänkt att lisen skulle kommit hit idag också, men hennes mammi hade inga lösa pengar så blev inge av.. men ska ner nu puss!

kan int kalla den spec bra, men funka i krig.

De du ser i horisonten är int alltid vad du får

helå!, är hemma i stan justnu tog 16.30 bussen hit, gick lite på stan och köpte 1linne, 1 tröja & ett par jeans:) väntar just nu på maten, skönt att slippa laga mat idag! blir att ta 21.10 bussen tillbaka till btk, då är jag typ där några min innan ph börja(aa) idag på skolan har vi haft stall, jag körde västerbo som faktiskt va fin:) sen skrämde jag cassandra idag mohahah de va kul(aa) men ska gå nu puss!
geme sommar..

Someday

helå, nu har jag tid att skriva har pratat med lisa i telefon:), stall idag på skolan och efter skolan for jag ut och red min tjuriga häst som nästan var lite bråkig idag, DRYGT. men ja gillar na endå. så fort jag kom hem började jag med maten, var så hungrig och efter de gick jag till konsum och köpte en marabou daim som vanligt enligt lisa:] tydligen så köp jag alltid de och typ cola enligt henne:] alltid tkr jag var att ta i, men ofta kanske eller ja? men ska vara social på msn puss!
vet att lisa gillar min häst!

You think you're special

helå. gör inget annat än ligger i sängen och skriver med folk på msn och lyssnar på musik justnu:) kom till btk för någon timme sen, är redan less. imorgon är det skola, men tror vi har stallvecka 3veckor nu så de är sooft. men ska se någon film nu i min ensamhet puss!
ny bild li?:)

Bruunt, bilden från förra vintern..


hah har suttit och kolla på bdb och de ha komme upp massa blonda fjortisar, blir nästan faktiskt mer sugen på brunt igen pga dom där :O!, men vet att jag alltid blir så himla less de osv... vi får se vad som händer, tar dag för dag;)

Meet me halfway

helå. sitter justnu typ och kollar på olika klädhemsidor men hittar typ inget.. sen väntar jag på maten också, blir max mat:w efter det blir det jobb igen.. sen fix och bara ta det lugnt tills bussen till btk går.. lalala matte är jobbig, lovar jag.. nu vill han ha mitt lösenord till spotify också, helt plötsligt tyck han jag lyssna på bra musik:s han som alltid klagat:s men ska gå från datorn puss!
bildbrist.

Detta fältet måste fyllas i

helå:) kom just hem, sitter och äter pizza nu och dricker cola GOTT:D blev så att lisa, vickan & ante kom hit till mig och vi busade. sen när dom dragit hem så kom tydligen sandra osv så jag for ut med dom och kom alldelens nyss hem. nu ska jag bara äta upp det här, tvätta bort sminket osv och sen sova så jag får mej upp någon gång imorgon:) orkar int lägga in någon bild pga. datamusen här uppe är cp:S skit dryg att använda vet int vad som hänt med den ikv:S aja ni överlever nog puss!

herå

ska fixa lite nu sen va med några, puss!

From me to you

wihii, sitter fortfarande vid datorn och tråkar. pappi kom just hem från hamn där han ha sett hockeyn så han håller på med maten nu och efter ja ätit får vi se vad jag hittar på. kom typ just på mig själv sitta inne i lillebrorsans jacka? hahah men lånade den när jag gick ut med hunden för min är uppe. kändes konstigt att hans typ kläder är för stora för mig? plus så är han längre? den lillen.. alltså min spotify reklam, vilket språk? vettefan. men ska gå och se hur länge de är kvar tills vi ska äta:D

You don´t know

helå, datorn här nere gillas så mkt mer än min egna stationära uppe på mitt rum:) hög bra musik med bas också;) plus att msn funkar här nere! såg för ett tag sen på en dokumentär om 2st som blev kidnappade när dom va typ 10år osv.. hemskt. och sist jag kollade ledde skell över timrå(Y) är typ hungrig nu för lisa snacka om mat..
inte gjort något speciellt idag typ duscha och fixa och solbacken och royal:) ska vara social på msn nu puss!


No reason

helå, känner mig mkt bättre idag eller ja förkyld än iaf. har sett på tv nu ett tag och ätit varma mackor och myst med hunden i soffan(aa) nu ska jag klä mig osv sen fara på royal och köpa åtminstone 2saker till hästen, men pappa betala;) får väl se vad som händer sen idag, men ska gå pusss!


NATTI!

helå. kom just hem, huvudvärken dödar. ska gå i säng känner mig typ sjuk. hehehe int ens lite kul, okej? puss!<3

Allting var ju enklare då

helå. kom hem till stan för ett tag sen och möttes som vanligt av min super glada vovve som är här uppe hos mig justnu också:) ska alldelens snart gå och duscha och göra mig klar för ikväll blir det att vara med folk som vanligt:) blev ingen ridning för mig idag, bestämde mig i sista minuten typ även om jag taggat det med Lola men jag kände de att ja int visste om ja skulle palla lektion med den här jävla förkylningen.. aja när jag och lisa kom hem till lägenheten igen efter att ha varit ut en sväng med penny hade mammi städat lägenheten, vilken kändes skönt:] blev pizza till middag också, typ varje fredag hahaha:] nu duschen puss!

egopic från nyårs bara för att javet att int lisa vill att ja skulle lägga ut nå bilder nånstans som hon va med på och har typ inga andra bilder på datorn här uppe så.... bjuder

Inte avis på er som sover nu, nej nej..

trött som fan.. tur man kan sova påvägen till kåge! ridning idag har fortfarande Lola, när vi kommit hem från ridningen ska jag och lisa köra penny sen åker vi med mammsen hem som kommer vara hos mig och tvätta/städa;)
förkyld är jag då också, men ska endå försöka vara med på ridningen men måste gå nu puss!

So long i´m out

helå. lisa lagar mat till hon själv, och jag suger på piggelinisar;);) när hon har ätit ska vi gå till konsum igen för jag känner att jag måste ha cola. hah nu står lisa och sniffar på mina använda gafflar? förstår mig int på henne ibland.. jag fryser, som vanligt men vi hörs sen ska gå puss!

@ skolaaan

helå. sitter på skolan justnu och drygar, vi ska göra något i powerpoint. är hungrig som fan, och lisa är hemma hos mig och har tillgång till mat och fick sova hur länge hon ville, avis. efter skolan ska jag ut och rida hästen, kanske ett pass på ridbanan? vi får se hur hon känns. sen ikväll så vet jag inte vad jag och lisa ska hitta på, men har vi inget att göra så följer vi kanske med sandra och tobbe till stan en sväng? men ska kolla annat nu, och har inga bilder på skolans dator så det här blir ett sånt där tråkigt inlägg, puss!

HAAH sommaren med göran....

"Alexander ahl och Anne Ahl" HAHAHAHAHAH ANAL. ser sommaren med göran med lisen som är hos mig i btk, eller vi har sett klart den och missade som slutet och då sa nils något till lisa om slutet så vi såg det igen och ja HAAHA... tror vi börjar vara trötta också så det var som extra kul:] har int så mkt mer att skriva, men på fredag ska jag och lisa iaf ut och köra min häst:D sen kommer mamma och hämtar oss=) puss!

It´s not me, It´s you

helåå. kom hem för snart en timme sen och ska börja med maten nu. Ingenting speciellt har hänt idag på skolan trorjag, men vi hade volleyboll på idrotten, funka! efter skolan tog jag in min pb och sandras häst. longerade pb ett tag men slutade då det gick som bäst. gick till omklädningsrummet och snacka med Linnea, sen fick vi skjuss till byn av Matilda. Ikväll kommer Lisa, de e nice:D men ska göra mat nu och avslutar de här inlägget med en bild på kusinen, puss!

I said keep on try a little harder

Helå. fick sluta lite tidigare idag, sista lektionen var det typ matte genomgång åsså nå frågor man skulle svara på? gjorde inte ett piss. var det ens någon som gjorde det? aja. efter skolan red jag ut en sväng sen fixa jag lite och tog bussen till byn. just nu fryser jag och väntar på att paradise hotel ska börja;) efter det vet jag inte vad som händer? vi får se. justfan.. spotify är fan cp för mig, vet inte vad det är.. det funkar ju och så men någonting äre ska se om jag kan fixa de:] men aja puss!
int ny bild asså:]

Ovääärt inlägg.

sitter justnu på skolan, är snart lunch:)! imorse när jag kom till omklädningsrummet möttes jag av en rädd Linnea hah;) måste de snöa? värt, jag ha inge vettigt att skriva. förhoppningsvis kommer lisi imorgon:D:D:D elr torsdag? elr överhuvudtaget:D? lalalaa ska ut och rida elr köra hästen efter skolan , aja puss!

Fray the strings, Throw the shapes, Hold your breath, Listen!

ahaa nu skriver jag:o tänkte göra de för några timmar sen, ja e inte snabb;) men har pratat med lisa. snart börja paradise & ni är inte bra på att kommentera alltså:O! aja chill dag på skolan som vanligt, och efter skolan när jag & sandra skulle ta in hästarna snubbla jag på en snöklump (HAHA) tur int pb gick över mig då elr blev rädd eftersom hon var just bakom:] gick ut och gick med busen en sväng sen och hon tjollrade på mer än vanligt.. var berädd på att ett bakben skulle komma också typ mot mig, men jag klarade mig, hon e snäll:) när jag kom tillbaka till stallet var Linnea där, så snackade med henne sen gick vi till bussen osv, aja ska göra annat puss!
<bildbrist..

Cutest eyes and the greatest smile

heii. sitter just nu och skriver med lisa på msn och hon försöker förklara lite saker för mig, vilket inte går så bra.. kom till btk för typ 1timme sen trorjag? ska nog gå och packa upp mina saker och äta någonting och sen slå på en film men vet inte vilken jag ska se isf:) träffade emeliee på stan oxå innan jag tog bussen till btk, var ett bra tag sen! aja puss!
fett sugen.

Another day, another way

helå. söndagar suger... aja sitter just nu och gör någon idrotts uppgift om praoen som jag kom på nu i sista minuten att jag hade, men det går typ endå hyffsat bra trorjag. idag har jag hunnit jobba litegran och varit upp på solbacken och köpt nå saker jag behövde:) efter maten verkar det som vi ska till pappas bror? men jag tror nog inte jag ska följa:) ska istället dra till stan isf och göra något, typ frasses/max med lisen tills bussen till btk går elr nå?:) aja ska gå och duscha nu sen fortsätta med den där uppgiften, puss!

snutar överallt..

helå:) kom typ just hem, massa snutar i stan och kontroll på samma ställe som igår va de då också och typ civilare hela stan. blev först så att jag och lisa var hos mig och körde lite sms roulette (då vet ni som ksk fick nå sms av me;)). var ju tänkt vi skulle baka kladdkaka men blev inte så för vickan & ante kom och hämtade oss och vi drog till hemmakväll och hyrde film sen drog vi till vickan. efter det for vi ut och körde runt med sandra & tobbe men när vickan och ante skulle hem så bytte jag och lisa bil:), nu är jag hungrig så ska ner och se vad vi har puss!
bara nyårs bilder på datorn här uppe typ.

Lalalalaaa

måste dom alltid klaga på mig när jag lyssnar på musik? tycker det är rätt onödigt;), jag har inge högt ju... "skruva ner, vi får ont i huvudet". tur katten & hunden är på övervåningen iaf, där kan ju dom andra också hålla sej då;) HAH
sitter här fortfarande utan att ha gjort ett skit idag, orkade inte gå från datorn tidigare. men nu måste jag nog göra det för jag ska klä mej och sånt dära sen ska jag följa pappsen och köpa pizza som vi egentligen skulle ätit igår. & efter det ska jag och lisa hitta på något, ska iaf baka kladdkaka det är planerat hon var sugen(aa)
Btw, jag har lärt våran misse att sitta:] DE NI! & nu vill visst lisa jag ska lyssna på någon länk hon skicka typ nils holgersson låten HAHAH;)

This is my home town

hej alla glada. sitter vid datorn nere och fryser justnu, eftersom inte msn funkar uppe på min stationära(stavning?).
jag är less på att frysa typ hela tiden, kan det inte bara bli sommar någon gång..  eller tänk om man var utomlands nu, så jävla skönt. aja, hah nu skriker en sur lillebror som vill ha datorn;) var fett drygt att skriva på hans jävla spel tangentbord. sen sitter min lilla vovve här och vill ha uppmärksamhet:) ne men ska nog göra annat nu, orkar inte datorn puss!






Så jag skrattar idag

kom hem för ett litet tag sen, och ser att jag har fått min första kommentar nu sen jag började blogga igen(aa)
funderar på att göra en tidig kväll ikväll, dvs. typ gå i säng strax när jag gjort mig klar. men det känns typ jobbigt att gå i säng, haha lat. ikväll blev det kompisar, riktigt trevligt och flummigt;)! typ nästan dött på stan, kanske för att snuten hade kontroll? värt. ne men nu ska jag nog fixa mig så jag kan dejta kudden sen, men först måste jag checka elementet(stavning:O?) känns då som de är kallare än vanligt i mitt rum, men puss!
<geme sommar?

Girls just wanna have fun

kom just ut från duschen ska snart gå och torka håret sen höra av mej till sandra:), ikväll blir det att vara med kompisar, vi får väl se vad vi hittar på:) heh sandra hann visst före mej att höra av sej, måste gå och fixa mig så det inte bara är jag som inte är klar!, så måste avsluta här då, herå vi hörs sen<3
<nyårs, fix och sånt ni vet hos mej;) sugröret:O????

Who are you?

nu är jag hemma i lägenheten, red Lola idag på ridningen skitfin!:)
iaf, igår fick vi skjuss av tage till byn. då drog jag och lisa på turkan för jag skulle käka:) sen gick vi hem till mig, och sen till sandra för att hämta en film och sen typ efter det kom sven då såg vi film, snacka osv:) & imorse försov jag mej också, men har int lagt mej nå vettiga tider på hela veckan och inatt somna jag väl vid 3? aja sandra ringde och då stod hon utanför och väntade med traktorn påme så de var bara slänga på sej nå kläder, borsta tänderna och he sej ut;)
nu ska jag gå och packa mina saker, eftersom jag ska hem till stan ikväll. blir så att vi åker till stan med sandra och tobbe(Y), ikväll blir det kompisar som vanligt:) Puss
<förra året

WIE

är med lisa och sven justnu, och jag är jätte pigge!

Kallt som faaaen

nu är jag hemma i lägenheten, lisa kom till skolan idag roligtroligt:D
ikväll får vi se vad som händer, men någonting blir det iallafall;D, men just nu fryser jag , och lisa äter men det har jag redan gjort så:) ne jag har inge mer att skriva, kan int koncentrera mej pratar med lisa samtidigt hahah:] vi hörs sen puss!

Trötter

god morgon!, sitter just nu och väntar på att klockan ska bli halv 8 för då går bussen till skolan.
sandras traktor starta inte, därför måste jag ta bussen dit:) fett jobbigt att jag har extra ont i ärret under ögat idag, ingenaning om varför men.. aja nu ska jag kolla lite bloggar och sånt puss<3
<geme sommar.

Den överlevde!

Tur som fan för min mobil att den överlevde idag, okej kanske lite tur för min skull också då men.
vi skulle ha snörugby på idrotten och innan lektionen börja så höll vi på & då när jag skulle ta upp telefonen kände jag hur jag hade snö i fickan där telefonen låg. och när jag köpte den sa han på elgiganten "toutch mobilerna är ca 10ggr sämre än en vanlig telefon, och tål inte fukt så himla bra" men den klarade det(Y), men kunde ju ha tappat den i snön, då skulle jag nog aldrig hittat den heller:O jag är inte duktig asså...

provbloggning

HELÅ:D, funderar på att börja blogga igen, eller inget bestämt bara på "prov" haha;D
aja mkt har hänt efter att jag slutade blogga. både bra och dåliga saker, okej enda dåliigaa saken var väl ridolyckan men jag överlevde;) fast iofs så kanske jag bloggade efter de så den kanske ni endå vet om, för de tror ja ni gör faktiskt:o aja nyårs blev också skit bra, och det här nya året har varit nice de med(Y)

justnu sitter jag i min lägenhet och försöker komma på något jag ska äta till middag, går inge bra.. är inte riktigt sugen på något:o! var tänkt att lisa skulle komma ikväll, men hon kommer imorgon istället! det går ju de med;D
aja ska gå till konsum nu eller nå puss<3


RSS 2.0